Start med en test!

Gjør deg klar for et lenger liv – med cerascreen! Testsettene våre hjelper deg å lære mer om helsen din og finne ut hvordan du kan nyte hver dag til det fulle på den måten du ønsker, fra en opplevelsesrik tur med barna til å skape din egen virksomhet!!

Dine personlige testresultater

Klikk en gang for å få vite alt: I kundeområdet ditt på nett vil du finne en presentasjon som viser vår analyse av cerascreen-testene dine – selvfølgelig passordbeskyttet for maksimal sikkerhet! Din personlige ekspertrapporten vil forklare hvilke stoffer som har en negativ effekt på din ytelse og hvordan det begrenser deg i hverdagen.

Dine personlige råd og anbefalinger

Snarveien til glede i hverdagslivet, på jobben eller med familien din: Basert på analysen din, vil du motta en individuell ernæringsplan som inkluderer våre råd om en effektiv endring i kosthold og supplerende produkter. Du vil klare å møte dagen og oppnå målene dine raskere enn noen gang!

Din nye livskvalitet

Se frem til en fremtid der ingenting er som det pleide å være. En optimal diett betyr at du er klar for vakre og spennende sider av livet! Nyt hvert minutt og gjør drømmene dine til virkelighet – uansett om det er familie, sport, jobb eller fritid, med cerascreen er verden din østers!