cerascreen-systemet

cerascreen® tilbyr helsediagnoser, råd og pleie fra en enkelt kilde. Og alt dette får du enkelt, praktisk og raskt fra komforten av ditt eget hjem. Takket være en enkel blodprøve du sender skal tilbake, og som kan utføres av en person uten spesiell hjelp, kan noe få dråper blod gi et riktig resultat i henhold til den standarden som bestemmes av laboratoriet vårt. Ved å utnytte dataene fra det supplerende spørreskjemaet kombinert med erfaringen hentet fra tusenvis av tester som er utført de siste 10 årene, så kan cerascreen® lage en resultatrapport som er individuelt tilpasset hver kunde, forklare resultatene på en forståelig måte og gi viktig informasjon og personlige anbefalinger for å forbedre helsen din.
Etter at du har mottatt din resultatrapport vil cerascreen® tilby oppfølgingsprodukter og tjenester. På denne måten kan du utføre supplerende tester, få en konsultasjon med vår ecotrophologist (ernæringsfysiolog med spesialisering) eller for å bestille riktige vitaminkapsler og kosttilskudd i butikken vår. Alle tjenester kan benyttes fra datamaskinen eller telefonen. I motsetning til andre helsetjenester, så trenger du ikke å ordne noen avtaler, du trenger heller ikke å vente på timer eller reise dit og tilbake. Det sparer deg for tid og penger.Laboratoriet vårt

Cerascreen-konseptet er basert på lang erfaring inn DST menneskelige diagnoser, samt ekspertise og råd fra erfarne helsespesialister innen ulike fagfelt.

Sertifiseringer:

  • EN ISO 13485
  • Laboratorie-test

Vår tjeneste

cerascreen® tilbyr medisinsk laboratoriediagnose som er enkel å gjennomføre hjemme. Testene våre inneholder en detaljert resultatrapport som er enkel å forstå. Resultatrapporten er tilpasset hver enkelt kunde, inkluderer en presis presentasjon av testresultatene fra blodanalysen og gir råd på spørsmål om ernæring og kosttilskudd. For å gjøre kjøpet så enkelt som mulig, tilbyr vi forskjellige betalingsmåter. For at vi skal kunne forbedre tjenestene våre for deg, så er vi veldig glad for å motta en tilbakemelding fra deg.<
I tillegg til produktene våre tilbyr vi også en helseportal, der du kan finne informasjon om produktene våre, ernæring og diagnoser.